Bloggtystnad

hej hopp!

De senaste månaderna har varit mycket intensiva och roliga och dessutom har jag inte öppnat datorn på evigheter för det är så SKÖNT att låta bli!

Men nu börjar det klia igen efter arbete och efter att skriva och rikta sig utanför den egna lilla varma världen som varit ovanligt varm de senaste veckorna!

Väldigt mycket kul har hänt och dagarna har varit intensiva och till på köpet har jag mycket långa och vackra naglar som jag inte kan skriva med.

Det är oerhört frustrerande när jag nu tänkte skriva lite att upptäcka detta fåfängans handikapp! Dessa tjusigheter måste AV ! De har gjort sitt!

Endera dagen börjar jag blogga igen – kanske- men först måste jag boka tid för att få av dessa klor. Visserligen bra vapen och mycket snyggt och elegant men ytterligare ett hinder för fri rörelse, liksom så många av de köpta attribut som ska markera vår kvinnlighet.  Som alltför höga klackar, alltför snäva eller korta kjolar, eller för långa, eller korsetter eller halsringar eller kinesiska fotkrymparskor!

Författarskap och långa hårda naglar går helt enkelt inte ihop!

Harebra!

 

 

 

 

Om Christina Herrström

Författare och dramatiker Ebba & Didrik Glappet Tusen gånger starkare Tionde våningen Leontines längtan Den hungriga prinsessan Denzel Öderläggaren Mirrimo Sirrimo En underbar utsikt Mitt namn är Erling Midsommarkvartetten Marsvinsnätter Gäst i Djupa Salar Suxxess Skimrande vingar
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.