här kommer länken till Tankar för Dagen som sändes igår med mig

http://t.sr.se/2vR25Dn

Glad kan ju inte hjälpas att man blir  och rörd då lyssnare har blivit lyckliga och inspirerade och glada av min tanke.

Och menar att texten borde översättas till alla språk och spridas överallt i världen. 🙂

Ja, även om inte  min text skulle hålla för det, så är det i alla fall en viktig sak att veta.  Att man faktiskt kan tänka kärleksfulla tankar och påverka andra med det. Man kan prova på en hund, om man inte tror att det är sant.

Varken min son eller jag minns vad vetenskapsprogrammet hette och det är säkert fem år sedan vi såg det.

Och jag kan inte med hundra procent säkerhet säga SÅ ÄR det, men jag är säker på att det är så. Och att man kunde mäta resultatet hos mottagaren av de kärleksfulla tankarna är ett bevis på det. Men som sagt jag kan inte uppge källan! Så var det med just den biten!

Men det är inte särskilt konstigt. Jag har provat många gånger.  Jag vet andra som har provat också. Jag träffade faktiskt en äldre dam på ett tåg som berättade att hon brukade göra samma sak.  Vi bara råkade komma in på det. Var har man fått det ifrån?  Vet inte. Förmodligen ifrån en slags grundmurad människokärlek. En slags ömhet för människorna.  Och nyfikenhet kanske. Hon hade som jag lustigt nog förlorat väldigt mycket av sitt materiella liv. Det var också en tillfällighet.

Hur som helst, ovan finns länken till tanken. Det tar ett par minuter att lyssna igenom.

 

 

 

 

Om Christina Herrström

Författare och dramatiker
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *