I morgon söndag 24 september gör jag TANKAR FÖR DAGEN p1 igen!

Det är tidigt på morgonen som det sänds. Jag har inte lärt mig hur dags. Klockslaget slinker ut ur medvetandet. Men på kvällen reprisernas det 19.55 och sedan ska det finnas på SRs web, om man söker på Tankar för dagen.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1165

Nähä, jag lyckades inte länka till mitt eget Tankar för dagen som sändes den 19 juni men om man verkligen vill höra det så kan man nog med envis skärpa finna det!

I det förra programmet talade jag om närvaro. Mental. Det låter inte särskilt kul, inte heller särskilt originellt men det blev mycket uppskattat. Till och med så att  lyssnare skrev in och sa att det var en tanke för dagen att kalla TANKE.

Det produceras ju ett program per dag och det är inte så lätt att vara klok alla gånger. Jag har bara gjort TVÅ program så för min del har jag fortfarande en och annan tanke som det kan vara värt att sätta ord på och uppta andras tid med, tror jag.

I morgon kommer i alla fall den ANDRA. Och den handlar om något som hände i tunnelbanan. Ett litet mirakel kanske. Eller egentligen ganska självklart. Eller bara en slump?

 

 

 

 

 

Om Christina Herrström

Författare och dramatiker
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I morgon söndag 24 september gör jag TANKAR FÖR DAGEN p1 igen!

  1. Anna skriver:

    I vilket vetenskapsprogram på TV var det du hörde om experimentet där de skickade varma tankar från ena kusten till den andra i USA? Och vet du vad programmet hette? Nyfiken!

  2. Det tråkiga är att varken jag eller min son lade det på minnet när det begav sig. Det är säkert fem år sedan. Det var antingen på SVT eller fyran i alla fall- så mycket vet vi! Tyvärr. Hade själv velat se det igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *