Tankar för Dagen i morgon måndag

Hej mina vänner!

Nu får vi hoppas att min Tanke för Dagen sänds i morgon som planerat. Förra gången det skulle sändas inträffade terrordådet i London och det programmet sköts upp till 24 september. Sändningen är  6. 50 och 21.45 i morgon men sedan ska den finnas tillgänglig på sr.se.

Men nu hoppas vi att ingenting nytt förfärligt sker. Men tyvärr sker det ju förfärliga saker hela tiden.

Just därför är det bra att ett litet enkelt program som Tankar för Dagen existerar. Det kan hjälpa oss med en liten stunds reflektion att jorda oss här och nu. Vi kan inte ta in allt om världen. Vi måste ha rätt att finnas just här och samla våra sinnen.

Nästa vecka kommer jag att skriva om min erfarenhet av sjukvård, eftersom jag låg inne ett dygn och kom hem igår. Och vem vet, kanske något annat också.

Den bästa platsen för mig just nu är på min egen balkong. Det är ganska oansenligt. Men jag har byggt ett bo där jag kan vila och samla mig. Det är ingenting man kan skjuta på framtiden. Jag har saknat en sådan här plats väldigt länge. Men det är viktigt, hör ni ni, att ibland befinna sig på en plats där man kan känna sig ostörd och bara förstå att här är jag faktiskt, jag kom ända till den här stunden. Det är svårt när man har barn omkring sig, jag vet. Men var förvissade om att stunden kommer. Då man plötsligt är ganska belåten och lugn på en liten plätt en liten stund av livet och känner ” det här är bra.” 

 

Om Christina Herrström

Författare och dramatiker Ebba & Didrik Glappet Tusen gånger starkare Tionde våningen Leontines längtan Den hungriga prinsessan Denzel Öderläggaren Mirrimo Sirrimo En underbar utsikt Mitt namn är Erling Midsommarkvartetten Marsvinsnätter Gäst i Djupa Salar Suxxess Skimrande vingar
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tankar för Dagen i morgon måndag

  1. Karin skriver:

    Hej! Vill du snälla kontakta mig på min mail. Mvh Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.