Jag har skrivit en jättebra erotisk roman!

bild-56Hej ni alla!

Som ni ser är jag väldigt nöjd själv med resultatet. Nu hoppas jag bara att min erotiska roman ska publiceras! En prominent person som har läst säger ” Den här finns inte! Den behövs!” och en annan säger ” Det är ett feministiskt manifest!” och alla säger ”Sexscenerna är jättehärliga!” och någon säger ”Den är spännande som en deckare!” och någon säger ” Vilka viktiga saker du beskriver!” och någon säger ” Men vad händer sedan då???” och någon säger ” Vilken spännande man!” och någon säger ”Men det blev lite tjatigt kanske.”

Fast det har bara en sagt! Det sista!

Somliga är förvånade att Christina Herrström som skriver så mycket om genus väljer att skriva en erotisk roman. Det är inte jag.
Det är helt följdriktigt!Jag har alltid vetat att det en dag måste ske! Ända in i sängkammaren måste jag med mitt skrivande – jag tänker inte skygga för det inte! Varför skulle jag göra det i ett så genomsexualiserat samhälle? Nej, där gäller det att ta plats och gestalta det som behöver beskrivas! Jag är bara såååå nöjd för tillfället! Och så är jag nöjd med titeln. Men den tänker jag inte tala om just nu. Jag måste först ha ett kontrakt på min ovanliga erotiska roman. Det är inte säkert att jag får, eftersom den är ovanlig. På sitt lilla sätt.

Själv har jag aldrig läst erotisk litteratur. Jag tycker det är tråkigt för det är alltid skrivet som om författaren är en överpubertal yngling.  Det lyfter inte. Och det känns inte. Och det bränner inte. Skimrar inte. Suger inte tag. Ylar inte. Kittlar inte. Hettar inte. Smeker inte. Har inga dimensioner. Ingen utveckling. Gamla vanliga perspektiv.  Så därför  tänkte jag att jag skulle skriva en erotisk roman själv, med lite annan  infallsvinkel. Mer bejakande. Mer sensuell. Mer lockande och förhoppningsvis inspirerande. En bok att hämta  spännande tips från också. Jag har läst en del i Ylva Franzéns bok Orgasmera mera. Där finns en hel del detaljerade tips, sådant man inte tänker på medan man lever så att säga.  Hon är  en sensuell revolutionär och förstår viddens av detta med sex och att det som sker i sängen måste kopplas till allt som har med jämställdhet –  och att vara människa  – att göra.

Så nu hoppas jag att om jag har några supporters out there… att ni håller tummarna att den blir publicerad! Så att ni och alla andra kan köpa min erotiska roman inom ett år i alla fall! Och bli roade och bejakade och inspirerade!

Spinnande som belåtna lejoninnor! Och lejon! Visst, den är lika mycket för män. Den är väldigt användbar för män! Och alla tonåringar, inte minst. Tål att tjuvläsas! Rekommenderas att tjuvläsas! Åh, längtar ni inte till den? Det gör jag!

P.S bilden är på en erotisk arm! Det är något med de där venerna som män har!

 

 

 

 

 

Om Christina Herrström

Författare och dramatiker Ebba & Didrik Glappet Tusen gånger starkare Tionde våningen Leontines längtan Den hungriga prinsessan Denzel Öderläggaren Mirrimo Sirrimo En underbar utsikt Mitt namn är Erling Midsommarkvartetten Marsvinsnätter Gäst i Djupa Salar Suxxess Skimrande vingar
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.