Lite om TIONDE VÅNINGEN! På Adlibris ska det snart finnas en knapp för FÖRHANDSBESTÄLLNING!

Det är lite tidigt att börja prata om TIONDE VÅNINGEN men nu var TT på och det blev en artikel redan idag i Norrtelje Tidning.

Boken kommer kring 20 mars, kan aldrig lära mig vilken dag det är, men man ska inom en snar framtid kunna förhandsbeställa den på Adlibris!  Jag var lite generad när jag skulle bli plåtad i en fårskinnspäls och tänkte att folk skulle bli arga på mig, men det är ju recycling från 70 talet! När jag kom hem upptäckte jag att den dessutom är gjord av polyester. Då kom jag på att om man har två döttrar kan man döpa dem till POLLY och ESTER! Eller två katter? Eller hundar. Så ropar man POLYESTER!!!!

http://www.norrteljetidning.se/kultur/glappet-forfattaren-tillbaka-med-ny-ungdomsroman-1

Om Christina Herrström

Författare och dramatiker
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.